Skip to content Skip to footer

Tehnician Maseur & Terapeut Thai Masaj

Julia Varga

Relax
80%
Therapeutic
90%
Deep Tissue
88%

Biography

Mă numesc Julia și sunt un terapeut de masaj pasionat, dedicat să aduc alinare și să îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor.

Am început cursurile de masaj în 2016, cu dorința de a schimba ceva în viața mea și în viața altora. Am fost mereu fascinată de puterea mâinilor de a rezolva problemele fizice și emoționale ale oamenilor. Motoul meu este "Adesea mâinile vor rezolva un mister cu care intelectul s-a luptat în zadar", deoarece cred cu tărie că masajul poate oferi soluții și alinare acolo unde alte metode au eșuat.

Experiența mea în domeniul masajului m-a ajutat să dezvolt abilități și tehnici eficiente pentru a trata diverse afecțiuni, cum ar fi durerile de spate, tensiunea musculară și stresul. În timpul ședințelor mele de masaj, mă concentrez pe nevoile individuale ale fiecărui client și aplic tehnicile potrivite pentru a le oferi o experiență relaxantă și terapeutică.

Îmi place să creez o atmosferă prietenoasă și confortabilă în cabinetul meu, astfel încât clienții să se simtă în siguranță și relaxați. În plus, sunt mereu deschisă la comunicare și ascult cu atenție feedback-ul clienților pentru a mă asigura că le ofer exact ceea ce au nevoie.

Dacă te confrunți cu dureri de spate sau alte probleme fizice, te încurajez să îmi acorzi o șansă de a te ajuta. Sunt convinsă că mâinile mele și abilitățile mele în masaj pot face o diferență semnificativă în viața ta.

Te invit să programezi o ședință de masaj cu mine și să experimentezi beneficiile terapeutice ale mâinilor mele. Vei pleca cu o senzație de relaxare profundă și o stare generală de bine.

Contact Form

  Date comerciale:

  SC RelaxMed Therapy S.R.L-D
  Sediul social: Str Predeal 26, Cluj Napoca,
  Registrul Comertului J12/1459/2020
  CUI 42569568
   

  Adresa

  Punct de lucru
  Str. Republicii, Nr. 5, Et. 1, Ap. 5, Cluj-Napoca.

  contact@carmenlazuran.ro

  Salon Carmen Lazuran © 2024. Toate drepturile rezervate.

  Creat de Russenart Communications.